Panelstängsel
Panelstängsel & Stålnätspanelser från LBF Stängsel

Panelstängsel

SVETSADE PANELER - SÄKERHETSNIVÅ 2 Ett områdesskydd som är konstruerat för lång livslängd. Risken för åverkansskador och miljöskador är minimal tack vare valet av material och ytbehandling.

Fortsätt läsa

Slaggrindar

SLAG- OCH GÅNGGRINDAR Slaggrind bestående av ett eller två grindblad med överklättringsskydd. Samtliga grindar går att få i följande färger: Varmgalvat, mörkgrön, olivgrön och svart. Går även att specialbeställas i valfri kulör.

Fortsätt läsa

Stängselstolpar

Vi har stolpar till panelstängsel, flätverksstängsel, palissader, lantbruket mm. Med vårt stora sortiment vet vi att du kommer hitta något du behöver.

Fortsätt läsa

Elstängsel

STÄNGSELLARM ELLER ELSTÄNGSEL Allt fler och fler väljer att installera stängsellarm. Dels för att det minskar risken för inbrott och skadegörelse samtidigt som det har en stor skrämselfaktor.

Fortsätt läsa

Mobilstängsel

Byggstängsel tillverkad av ett svetsat galler med vertikala och horisontella trådar, som i sin tur är svetsat till en stabil ram bestående av vertikala och horisontella stålrör. Hela panelen är galvaniserad och utgör ett homogent, ekonomiskt och säkert tillfälligt skydd för arbetsplatser, mässor, evenemangsområden mm. Kan kompletteras med gång och körgrindar.

Fortsätt läsa

Gård och Lanbruk

Lantbruk, gårdar och djurhållning är en betydelsefull del av det svenska landskapet och svarar för betydande ekonomiska och miljömässiga värden. Att värna och skydda dessa är lika viktigt som att skydda värden i byggnader och industrin.

Fortsätt läsa
Stäng meny
Show Buttons
Hide Buttons