0346 - 94100

Öppettider

Mån - Fre 07:00 - 16:00

Fraktvillkor

När du begär offert kan du be att få fraktpris och fraktvillkor samtidigt. Ange destinationsort och postnummer för att fraktpris ska kunna lämnas.

Givetvis kan du också välja att hämta din beställning på vårt lager.

Visa pdf

Trygghet

Service

Garanti

Mobilstängsel & byggstängsel

Mobilstängsel är en en uppsättning av stängsel för byggarbetsplatser och evenemang och omfattar bland annat mobilstängsel, byggstängsel, insynsskydd, staket, elbyggstängsellarm och transportställ.

Stärsta fördelen med mobila stängsel är att de är lätta att transportera, montera och demontera. De är lämliga att använda som byggstängsel på byggplatser, skyddade områden samt konserter och andra evenemang. Mobila stängsel monteras ihop på betongfötter och stängseldelarna kopplas ihop med kopplingar gjorda av metall. Mobila stängsel är väldigt flexibla och skapar möjlighet att ändra områdets storlek vid behov samt de är lätta att demontera och installera på ett annat ställe.

Mobila stängsel passar er som arbetar inom byggbranschen eller evenemang.

SPECIFIKATIONER

– Mobilstängsel
– Gånggrind
– Fordonsgrind
– Betongfot
– Plastfot
– Skarvbläck till mobilstängsel
– Transportställ

Från och med den 1 januari 2016 ska det finnas elektroniska personalliggare på flertalet byggarbetsplatser där byggverksamhet bedrivs. En personalliggare är en förteckning över vilka som är verksamma på byggarbetsplatsen och när de har börjat och slutat varje arbetspass. Syftet med personalliggare är att motverka svartarbete och främja en sundare konkurrens i byggbranschen.

Vi erbjuder flera varianter av ovanstående produkt. Tveka inte att kontakta oss nedan, så börjar vi där.