panelstängsel & Stålnätspaneler LBF Stängsel

Går du i tankarna kring att köpa panelstängsel? Vill du köpa panelstängsel till din fastighet och vill veta vilken typ som är den bästa lösningen för dig? Vår säljare Marie Arvidsson beskriver olika typer av panelstängsel i detta inlägg.

Panelstängsel används i olika områden till exempel som säkerhetsstängsel på järnvägar, industriområden, fabriker, idrottsplatser,
högsäkerhetsanläggningar och fängelser. På högsäkerhetsanläggningar är det mycket vanligt att man väljer en tjockare
trådstorlek, dvs 8/6/8 paneler som gör det mycket svårt för oönskat besök att ta sig igenom. Det finns även pulverlackerade paneler som passar perfekt som villastängsel runt trädgårdar eller privata fastigheter. Panelerna finns tillgängliga i alla RAL-färger men utförs till standard i färgerna svart och mörkgrönt. 
När du kontaktar oss och är intresserad av panelstängsel kommer vi ställa 3 viktiga frågor till dig som ligger till grund för att ta fram bästa lösningen:

1. Vad är syftet med inhägnandet? Skall du skydda din industri eller privat egendom?

2. Vilken höjd på stängsel vill du ha?

3. Vilken färg på paneler passar just ditt användningsområde?

Utifrån detta kommer vi erbjuda dig olika typer av paneler och ge dig en prisbild, samt ta fram förslag på passande grindar. dessutom hjälper vårt systerföretag att montera din panelstängsel.