Om oss på LBF Protection

LBF Protection AB för 25 år sedan

För drygt 25 år sedan startades företaget Lantbruksförnödenheter -LBF- som tillhandahöll det mesta och viktigaste av det som behövdes inom jordbruket. Ett viktigt produktområde var utrustning för olika slags inhägnader och staket, något som efterhand kom att bli företagets huvudsakliga produktområde.

LBF Protection idag

2008 fick LBF nya ägare, som ganska snabbt såg att den stora efterfrågan finns i områdena industri, järnvägar, byggnationer och offentliga miljöer. Det var då vi började vår resa ut i Europa för att hitta de bästa leverantörerna i branschen. LBF Protection är dotterbolaget av Kjeller invest AB och systerbolaget av Byggbröderna i Falkenberg och Nordic Play

Vår specialitet är prisvärda högkvalitativa grind- och stängsellösningar med snabb leverans. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar och samarbetar med flertalet olika stängselmontörer i landet. Ta gärna en titt på våra produkter.

Vision och Målsättning

Vi vill bli det självklara valet när du eller ditt företag går i tankarna på områdessäkerhet, automatik, stängsel och grindar.
Vår vision är att ge dig som kund bästa möjliga service hela vägen, från förfrågan till färdigt projekt.  Vår målsättning är alltid att erbjuda dig de bästa priserna på marknaden.

Vi är även stolt medlem i SSEF: