0346 - 94100

Öppettider

Mån - Fre 07:00 - 16:00

Fraktvillkor

När du begär offert kan du be att få fraktpris och fraktvillkor samtidigt. Ange destinationsort och postnummer för att fraktpris ska kunna lämnas.

Givetvis kan du också välja att hämta din beställning på vårt lager.

Trygghet

Service

Garanti

Smidesstaket och smidesgrindar

Smidesstaket är ett populärt val inom privata fastigheter som hus och sommarstugor men även i offentliga miljöer såsom parker och restauranger med uteservering. Smidesprodukter är otroligt vackra och tidlösa, dessutom vänliga för miljön tack vare sin långa livslängd.

LBF erbjuder smidesstaket, smidesgrindar samt smidesräcken i olika utförande. Oavsett om målet med stängslet är att skapa ett vackert första intryck eller förhindra obehöriga att komma in så hittar du rätt produkt hos oss.

Designa ditt eget smidesstaket

Vi erbjuder smidesstaket i olika modeller. Hos oss finns allt från klassisk till modern design. Du kan välja slutna stålprofiler eller massiva stålstavar, ett rakt eller konvext utförande, olika typer av ornament samt spetsar. Se gärna vårt produktblad för detaljerad information.

De flesta av våra modeller kan måttanpassas efter dina önskemål. Vi tar fram en ritning tillsammans med dig som du ska godkänna innan beställning. Där specificerar vi höjder, mått mellan enskilda segment samt färger. Ritningen blir sedan ett underlag när staketet ska monteras.

En hållbar produkt med många funktioner

Våra smidesprodukter varmförzinkas alltid innan pulverlackering. Varmförzinkning + RAL beläggning kallas för DUPLEX-system och ger 10 år rostskyddsgaranti. Konstruktionen på staget, grindar och räcken är väldimensionerad för klara av tuffa förhållanden.

Ditt staket kan kompletteras med en grind och gånggrind. Du kan välja mellan en slaggrind eller skjutgrind i både manuell och motoriserat utförande. Manuella grindar levereras med ett handtag, lås och marksprint. Gånggrindarna utrustas med ett handtag och lås men kan även kompletteras med ett kodlås, om strömförsörjning finns tillgänglig.
Våra motoriserade grindar är alltid CE-märkta, även när de avses för privat bruk. Detta ger dig garanti på en säker produkt för dig och din omgivning. Motoriserade grindar kan utrustats med en mängd tillbehör för enklare användning så som fordonsslinga eller ett uppringningssystem.

Drömmer du om ett nytt smidesstaket? Tveka inte att kontakta oss!