Viktigaste tips för att köpa den bästa skjutgrind!

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Grindar
Automatisk skjutgrind

Automatiska Skjutgrindar är mycket populära på industriområden! Vi hjälper dig att välja rätt produkt till rätt pris! Så, Katarzyna, vår säljspecialist förklarar vad du ska tänka på vid inköp av en motoriserad skjutgrind. Här kommer hennes fyra viktigaste tips för att köpa den bästa skjutgrind.

 1. Grindens dimensioner
  Du behöver göra en snabb analys av vilka som passerar grinden. Är det vanliga personbilar, eller tunga fordon som behöver kunna backa på ett enkelt sätt? Vi erbjuder skjutgrindar i storlekar från 3000-12 000mm och rekommenderar alltid minst 7000 mm om det är lastbilar som passerar grinden. Även höjden är en viktig aspekt, industristandard är 2000mm, sen kan du välja till en hajskena eller taggtråd. Vi erbjuder också grindarna med höjd på 2400mm, för dem som kräver den högsta säkerhetsnivå.
 2. Automatik
  Våra motoriserade skjutgrindar levereras alltid med automatiken som klarar av att bära grindens vikt. Det som skiljer de olika motorerna är snabbhet. Passeras grinden ofta? Ska den tid styras? Vi vägleder dig för att erbjuda den bästa lösning.
 3. Tillbehör
  Automatiska grindar kan utrustas med flera tillbehör som förenklar passage och höjer säkerheten. Våra grindar är CE-märkta vilket innebär att dem uppfyller gällande krav. Lily, Berit och Freja, våra tre falggskepp, levereras alltid med klämskydd och ett komplett fotoceller. Utöver detta kan grindarna utrustas med: fordonslinga, kodlås/kortlås eller ett uppringningssystem (GSM). Fråga oss gärna om råd!
 4. Färg och fyllning
  LBF’s skjutgrindar är fyllda med profiler eller paneler och finns tillgängliga i olika RAL-färger. Du kan välja allt från en klassisk varmförzinkad profilfyllning till en supersnygg svart panelgrind. Vilket du ska välja beror på om du redan har ett befintligt stängsel samt hur byggnadsfasaden ser ut. Stick gärna ut i mängden! Hos oss hittar du en grind för varje stil.