0346 - 94100

Öppettider

Mån - Fre 07:00 - 16:00

Fraktvillkor

När du begär offert kan du be att få fraktpris och fraktvillkor samtidigt. Ange destinationsort och postnummer för att fraktpris ska kunna lämnas.

Givetvis kan du också välja att hämta din beställning på vårt lager.

Trygghet

Service

Garanti

Skjutgrindar

Skjutgrindar och särskilt automatiska skjutgrindar underlättar och är ofta det enda vettiga alternativet för en grind. Särskilt för en grindöppning som ska passeras ofta eller kräver en grind som är stor och tung eller där väderförhållanden spelar in och försvårar med slaggrindar vid t.ex. mycket blåst. Att välja en skjutgrind med olika funktioner är lite som att välja en bil. Ett antal frågor måste ställas för att offerten ska bli rätt och alla behov ska uppfyllas.

LBF vägleder dig igenom processen så att alla kriterier blir rätt. Grindbalks-dimensionen, bredd och höjd är avgörande faktorer för vad bara skjutgrinden kommer kosta i slutänden. Lika viktig för slutpriset är vilka funktioner, vilken automatik och säkerhet grinden ska ha. Givetvis är det så att dimensionerna villkorar vilka tillbehör och utrustning grinden kräver. Därför behöver frågor ställas i en viss ordning för att rätt grind med tillhörande utrustning ska kunna väljas.

Skjutgrindarna kan även beställas som mobila grindar för t.ex byggarbetsplatser.

Skjutgrindar med hög kvalitet

LBF arbetar idag med de främsta europeiska producenterna av skjutgrindar. För att differentiera sig skiljer sig producenternas skjutgrindar lite åt och vi kan hjälpa dig välja rätt för dina speciella behov och för belastningen grinden ska utsättas för.

När frågorna om preferenser för grinden är besvarade beräknar vi grinden i ett program  och våra kunder får ett underlag som stämmer – omgående.

Vi är bara ett samtal eller ett mail bort och hjälper gärna till att svara på frågor och informera för att kunna komma fram till vilka önskemål och vilka funktioner skjutgrinden ska uppfylla.

Vi har samarbetspartners runt om i Sverige som installerar din grind.

Våra grindar från Europa är godkända för att tas i bruk i Sverige  enligt gällande krav.

SPECIFIKATIONER

– Öppningsbredd mellan 4-24 meter
– Höjd upp till: 2400 mm
– Grindbalksdiameter: (beroende av bredd och höjd på grind) Från 80x80x3 till > 200x155x5
– Överklättringsskydd: taggtråd eller hajtand.
– Fyllning: SVEA Profil 25×25 mm – eller nätfylld RUT (2D) eller BERTA (3D)
– Ytbehandling: varmförzinkad alt. varmförzinkad och pulverlackad i valfri färg.
– Variationer: Finns både som hängande, fribärande eller med noshjul.
– Grindlås: Automatiska grindar behöver vanligtvis inte lås, manuella skjutgrindar är utrustade med hänglås alternativt mekaniskt kodlås.