0346 - 94100

Öppettider

Mån - Fre 07:00 - 16:00

Fraktvillkor

När du begär offert kan du be att få fraktpris och fraktvillkor samtidigt. Ange destinationsort och postnummer för att fraktpris ska kunna lämnas.

Givetvis kan du också välja att hämta din beställning på vårt lager.

Trygghet

Service

Garanti

Panelstängsel & Stålnätspanel

Panelstängsel används som områdesskydd för långsiktig säkerhet och när kraven på kvalitet och design är höga. Stålnätspaneler används till exempel för järnvägar, industrier, idrottsplatser, högsäkerhetsanläggningar och fängelser och även ofta i villaträdgårdar.

Att montera Panelstängsel 

Panelstängsel kan monteras i ojämn terräng och finns tillgängliga i flera dimensioner och färger. Panelen har en tagg på tre cm vid ena sidan vilket gör det svårare att klättra över stängslet. Taggarna kan även sättas neråt till exempel på områden där det vistas barn.

Våra stålnätspaneler

Stålnätspaneler består av punktsvetsade, varmförzinkade stålstavar i olika dimensioner, med eller utan pulverlack. Den vanligaste dimensionen är 6/5/6 men vi erbjuder även RUT PLUS i trådtjocklek 8/6/8. Standardfärger är RAL 9005 (svart) samt RAL 6005 (mörkgrönt) men stängsel kan beställas i hela RAL-skalan.

Svetsade stålnätspaneler har en mycket robust och svårforcerad konstruktion samtidigt som de är snygga och prydliga. De kompletteras med fördel med slaggrindar och skjutgrindar .

Panelstängsel Modeller RUT och BERTA

Panelstängsel_Stålnätspanel_LBF Protection AB
RUT
Panelstängsel Stålnätspanel
RUT
Panelstängsel Stålnätspanel
BERTA
Panelstängsel_LBF
BERTA

 

 

 

 

 

Om du går i tankarna kring att köpa panelstängsel, läs mer om olika typer av dem här. För storlekar och dimensioner se flik ”Produktfakta”.

Panelstängsel-Produktfakta

Panelstängsel-dimensioner

Antal Fästen per stolpe.

Panelstängsel-dimensioner

Vi erbjuder olika typen av fästen. Våra standardfästen består av varmförzinkade byglar, brickor samt bytmuttrar. Dessa syns oftast på industrier och vid järnvägar. Om du önskar en annan typ av lösning tveka inte att kontakta oss!

Panelstängsel typ 6/5/6 respektive 8/6/8 består av punktsvetsade trådar i ovanstående dimensioner. Storleken på maskorna är 200 x 50 mm.

Data 6/5/6 Dubbla Horisontella trådar: Ø6,0 mm Vertikala trådar: Ø5,0 mm Masker: 50 x 200 mm

Data 8/6/8 Dubbla Horisontella trådar: Ø8,0 mm Vertikala trådar: Ø6,0 mm Masker: 50 x 200 mm

Utförande: Varmgalvaniserade stålnätspanel förzinkad efter svetsning enligt SS-EN ISO 1461:2009

Standardfärger: RAL 6005, 7016 & 9005, andra färger finns tillgängliga på förfrågan

Färger - Panelstängsel - LBF Protection AB